Businessman with 3D engine plan over his mobile phone

Opera MES

Benvinguts a OPERA, els MES intel·ligent

Opera és una plataforma MES (Manufacturing Execution System) per crear la fàbrica connectada, gràcies a la potència de la informació, fet possible mitjançant la digitalització, l’adquisició i la integració de dades, la interconnexió de recursos i processos, la IA i l’anàlisi predictiu.

Opera és un producte MES internacional, complet i avançat per a la realització de projectes MES ambiciosos i innovadors amb òptica a la indústria 4.0 i la transformació digital.

Una plataforma sòlida i totalment configurable, dissenyada i desenvolupada amb les darreres tecnologies de software, millorada amb l’ús d’eines d’IA, per transformar Opera en un sistema MES intel·ligent, capaç de liderar la fàbrica de manera proactiva: la fàbrica intel·ligent.

Un sistema informàtic de fàbrica que guia, governa, controla i optimitza tot el procés de producció, des del llançament de l’ordre de producció fins al producte final, connectant persones, màquines i processos funcionals.

Una plataforma internacional, industrial i totalment configurable, dissenyada i desenvolupada amb les últimes tecnologies de software, millorada amb l’ús d’eines d’IA per crear l’Smart Factory 4.0.

Opera és present internacionalment gràcies a l’ecosistema de socis que utilitzen la plataforma per dur a terme projectes MES a empreses fabricants de tot el món, sigui quin sigui el sector industrial i la mida de l’empresa.

PARTNERS OPERA MES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque condimentum pellentesque nulla ornare pretium. Sed iaculis ante non ipsum pharetra, volutpat imperdiet ligula lobortis. Praesent elit purus, eleifend in ornare sit amet, luctus ut lorem. Pellentesque ullamcorper arcu turpis, at rhoncus felis cursus eget. Nulla et malesuada nulla. Morbi semper tortor sit amet ante pellentesque aliquet. Morbi ornare dui non odio porttitor, eu dapibus massa lacinia.

La Fàbrica Connectada, la Fàbrica Intel·ligent

La plataforma Opera actua com un pont de connexió vertical entre el nivell d’aplicacions empresarials ERP (nivell 4) i el nivell físic de la planta: operadors, dispositius i software d’automatització (nivells 1 i 2).

A nivell horitzontal, connecta totes les àrees funcionals de la fàbrica per a una gestió completa i integrada de la fàbrica: gestió de producció, gestió de materials, gestió de qualitat i gestió de manteniment.

La plataforma Opera utilitza lògiques de comunicació, arquitectures i protocols estàndard per a la integració amb dispositius i altres sistemes, seguint els convenis internacionals de connectivitat industrial.

CONNECTAR

Connecta recursos i adquireix dades mitjançant connexió directa als dispositius i a Opera Workflow Manager, la interfície de l’operador.

SUPERVISAR

Supervisió i control de fàbrica en temps real, mitjançant quadres de comandament, layouts, alertes i notificacions. Eina Visual Factory en temps real.

ANALITZAR

Opera Plant Manager, la interfície de supervisió per fer anàlisis potents amb un fort impacte visual.

PREDIR

AI, Machine Learning i ANN troben a les dades noves relacions i nova informació per predir anomalies, mal funcionaments i probables produccions fora dels estàndards.

Una única plataforma estructurada en mòduls funcionals independents

Una única plataforma MES, però amb una estructura modular que permet activar les àrees funcionals d’interès i estendre-les en qualsevol moment a la resta d’àrees funcionals de la suite Opera:

 • Producció
 • Materials
 • Manteniment
 • Control de Qualitat
 • Traçabilitat
 • Control de Procés SPC
 • Connexió a equips i dispositius
 • IA – Anàlisis predictiva

Beneficis

 • Modular
 • Cobertura funcional completa
 • Fàcil d’utilitzar i implantar
 • Altament configurable
 • MES intel·ligent
 • Plataforma industrial
 • Qualsevol indústria
 • Xarxa internacional de suport

Voleu més informació?

Si voleu fer alguna pregunta o voleu que us ampliem informació, envieu-nos aquest formulari. Ens posarem en contacte amb volsaltres.

Error: Formulario de contacto no encontrado.