empresa_header

EMPRESA

Digitalització, automatització, indústria 4.0 … SMi4

A Smart Manufacturing i4 apliquem la digitalització a l’entorn de les propostes Indústria 4.0 enfocades a obtenir el màxim valor afegit de totes i cadascuna de les operacions a realitzar.

La tecnologia és clau però no suficient per aprofitar al màxim les potencialitats dels recursos disponibles, tant humans com qualsevol altre. Aplicar tecnologia per automatitzar processos de baix valor afegit és aprofitar les oportunitats que ens confereix la quarta revolució industrial.

Renovar-se digitalitzant i automatitzant no és una opció, és una necessitat.

Som professionals treballant per professionals, som com vosaltres. Smart Manufacturing i4 és el vostre partner tecnològic de confiança a llarg termini. Som el partner som de casa.

EQUIP

Els nostre equip aglutina amb un enorme èxit l’energia de la joventut i l’experiència de moltíssims projectes a primeres marques com Unilever, Danone, Almarai, Del Monte Foods, Coca-cola, Pepsico, Orangina-Schweppes, European Drinks, Cervezas Mahou-San Miguel, Compañía de Cervecerías Unidas, Laboratorios Abbott, Laboratorios Alcon, Novartis, Esteve Química, Reckitt Benckiser, Industrias Alen, REPSOL, BASF, Spinreact, Complementos Sanitarios, Germans Boada, Stora Enso, Barcelona Cartón, Papelera del Principado, AAG, Thunderbook, CSETC, Best Plan, Link Management, Rieusset, i molts més.

L’experiència internacional dels nostres col·laboradors a desenes de projectes executats a Catalunya, Espanya, Xina, USA, Itàlia, França, Polònia, Romania, Bulgària, Hongria, Mèxic, Bèlgica, Holanda, Alemanya, India, Xile … és la millor garantia d’èxit a l’hora d’implementar solucions multidisciplinars i multiculturals.

Referències Opera MES

Més de 5.000 llicències Opera MES instal·lades a tot el món.
Els usuaris d’ Opera són empreses de qualsevol indústria i mida, des de petites empreses fins a multinacionals amb llocs de producció ubicats arreu del món.

BENEFICIS

Millora d’eficiència i productivitat

Reducció de costos

Eliminació de temps perduts cercant dades

Reducció de les aturades de màquines

Informació exacta, al moment necessari, i a la persona correcta

Millora de la coordinació entre departaments

Terminis d’entrega previsibles

Ruptures d’estoc inexistents

CONTACTE

C/ Guitard, 66
08014 Barcelona

info@smartmanufacturingi4.com
+34 931 093 994

Contacta amb nosaltres

Si voleu fer alguna pregunta o voleu que us ampliem informació, envieu-nos aquest formulari. Ens posarem en contacte amb volsaltres.